Mijn urnen zijn gemaakt van hardgebakken steengoedklei (1280gr. C), voorzien van eventuele applicaties en decoraties in diverse slibs. Zij zijn voorzien van een zoutglazuur en bestand tegen allerlei weersinvloeden. De kleuren zijn veelal aardetinten, roodbruin, beige oranjegloed en eventueel wat blauwen.

De urnen zijn geschikt voor een zgn. "asbus" (afmetingen: 18 cm doorsnede en hoogte 18 tot 20 cm binnenmaats). Daarnaast maak ik urnen voor het bewaren van een deel van de totale hoeveelheid as. Deze urnen kunnen van diverse afmetingen zijn. Kinderurnen behoren ook tot de mogelijkheden. Persoonlijke inbreng van de nabestaanden of betrokkene, bijvoorbeeld een gedicht, is tegen meerprijs te verwezenlijken. Een indicatie voor de prijs van een urn: 300 tot 400€.

Portretkoppen in brons, steengoed of terracotta, al dan niet gepatineerd, zijn bij uitstek geschikt om een mooie en blijvende herinnering van een dierbare dichtbij te hebben. Deze portretkop wordt zodanig gemaakt, dat de as  in de holte van de portretkop geplaatst kan worden. Deze wordt daarna zodanig afgedicht dat er geen verspilling mogelijk is. Geplaatst in huis of tuin, kan dit een mooie herdenkingsplek vormen, maar ook is het niet voor iedereen direct zichtbaar dat deze portretkop ook een "urn" is. Het is niet alleen belangrijk om een goed lijkend portret te maken, maar vooral om het 'gevoel' weer te geven, zoals ik dat bij de persoon (via foto's) ervaar. In overleg met u wordt aan de hand van foto's die beschikbaar zijn, bepaald of het beeld al dan niet te  maken is. De prijs is afhankelijk van grootte, bewerking en uitvoering (brons, steengoed of terracotte).In brons zijn meerdere afgietselsvan het portret mogelijk, dit alles in overleg. Verder is uitwerken van andere vormen een optie.